pdf

Le relais de la Samme, Bistrot de Terroir®

  • Typisch(e) café & brasserie

Welkom in Relais de la Samme in Seneffe. Een voormalige postkoetsrelais dat door een gepassioneerde baas werd omgetoverd tot een bistrot du terroir®

De passie van een man voor zijn streek

Welkom in Relais de la Samme, een Bistrot de Terroir® met een vriendelijke en hartelijke sfeer zoals de eigenaar Frédéric dat wilde. Hij is een echte liefhebber en je kan met hem praten over de geschiedenis van deze plek.

Het Relais de la Samme was een echt postkoetsrelais in de 19e eeuw. Het is gelegen in de buurt van het kasteel van Seneffe en is omgeven door 3 RAVeL-circuits. Dit maakt het een ideaal tussenstop- of vertrekpunt voor je wandelingen.

Lokale producten aangeboden door Relais de la Samme

  • Bier Saint Feuillien en Saint Feuillien Grand Cru 
  • Chimay-bieren 
  • La Moinette bier
  • Tarte al d'jote

Bistrot de Terroir®

Het label Bistrot de Terroir® onderscheidt de typische Waalse cafés en garandeert je een vriendelijk en kwalitatief hoogstaand onthaal in een authentiek etablissement.

De Bistrot de Terroir® wil je een heerlijk moment van gezelligheid bieden, terwijl je de specialiteiten van de streek ontdekt.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met het restaurant dat je interesseert.