• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

"De kunst van het land" wordt je aangeboden dankzij La Spirale, een uniek kunstcentrum. 

Het cultureel centrum "La Spirale" biedt het hele jaar door de mogelijkheid om het werk van een dertigtal kunstenaars en ambachtslieden uit de regio (hout, steen, aarde, metaal, juwelen, enz.) te ontdekken. Daarnaast worden er elke maand verschillende thematische tentoonstellingen gepresenteerd.

Bezoekers kunnen ook een wandeling maken door de prachtige site en de sculpturen ontdekken die in het kader van de creatieve ateliers zijn gemaakt, evenals de grote didactische moestuin, de vijver, de rivier en de sluis, het kleine bos,....

Praktisch

  • Vrij bezoek met uitleg in het Frans op borden
  • Bezoeken met animatie mogelijk voor schoolgroepen en senioren in functie van de thema's van de tentoonstellingen
  • Op aanvraag kan een wandelparcours gecombineerd worden met de ontdekking van het bouwkundig erfgoed van Hamois met bezoeken aan de ateliers.
  • Gratis voor kinderen jonger dan 16 jaar.
Chaussée de Namur 22,5360Natoye
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Visites

Groep - EN - FR - NL - Individueel - Betalend

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden