• Attracties
  • Vrijetijdscentrum/-park
  • Attractiepark

Walibi is een van de bekendste pretparken van België. De gekende kangoeroe wacht je op bij de ingang en leidt je doorheen de verschillende thema's van het park en naar de attracties voor kinderen en voor de echte durvers.

Dit pretpark brengt families samen in attracties die geschikt zijn voor alle leeftijden, zoals de Calamity Mine of de Radja River. Er zijn maar liefst 16 kindvriendelijke attracties. Echte durvers nemen dan weer plaats in de Dalton Terror, de Vampire of de Cobra.

Popcorn Revenge en Fun Pilot, twee familieattracties

  • Popcorn Revenge: een interactieve indoor familieattractie, waarbij de bezoekers aan boord van een wagentje door 7 interactieve scènes rijden met slechts één doel: de aanvallende popcorn vernietigen met een laserpistool.
  • Fun Pilot: een rollercoaster voor de allerkleinsten met een snelheid van 40 km/uur, een hoogte van 9,5 meter hoog en een lengte van 190 meter.

Praktische info

Walibi is gemakkelijk te bereiken met de trein. Je kan een gecombineerd ticket (trein + inkom) kopen aan een voordelig tarief en het station bevindt zich op slechts enkele minuten te voet van het park. Voor wie met de auto komt, is er een grote (betalende) parking voorzien.

Koop je tickets online via de website en geniet van een voordelige prijs!

Geef je over aan een prachtig avontuur in de beste attracties in Walibi!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Bar - Cafetaria - Spellen - Daglicht - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden