• Markt/brocante

Met zijn centrale gang en kwalitatieve koopwaar is deze rommelmarkt een must geworden in Luik. Het hele jaar door!

Dankzij de centrale gang en de kwaliteit van de koopwaar is de rommelmarkt van Saint-Phollien volgens de kenners mettertijd een echte "Champs-Elysée onder de rommelmarkten" die bezocht wordt door zowel Luikenaars als door andere inwoners van de Euregio.

En één keer per jaar, met de "la Batte passe la Meuse" wijkfeesten, wordt de rommelmarkt zelf nog uitgebreid tot een gigantisch evenement!

Een dubbele, zelfs driedubbele, gelegenheid om op die zondagen zaakjes te doen aan elke kant van de Maas.

Praktisch

Elke vrijdag van 6.00 tot 13.00 uur op de Boulevard de la Constitution en Place Jehan-le-Bel (Outremeuse)... behalve wanneer de vrijdag samenvalt met de feestelijkheden van 15 augustus.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
  • Enkel op vrijdag
  • Van 6.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden