• Markt/brocante

De vrije rommelmarkt van Saint-Gilles vindt elke zaterdag plaats in de vredige en groene omgeving van de Boulevard Louis Hillier (vlak bij het recreatiecentrum van Saint-Gilles)

De rommelmarkt van Saint-Gilles vindt plaats op de heuvels van Luik en nodigt je uit om op zoek te gaan naar die zeldzame parel in een ontspannen sfeer. 

Op deze rommelmarkt met meer dan 135 standplaatsen bieden zowel professionele als toevallige verkopers je nuttige of unieke voorwerpen om te voldoen aan jouw begerigheid.

Kom snuffelen in deze Luikse wijk waar al meer dan 35 jaar rommelmarkten plaatsvinden!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Elke zaterdag

  • Van 6.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden