• Markt/brocante

De vrije rommelmarkt van Saint-Gilles vindt elke zaterdag plaats in de vredige en groene omgeving van de Boulevard Louis Hillier (vlak bij het recreatiecentrum van Saint-Gilles)

De rommelmarkt van Saint-Gilles vindt plaats op de heuvels van Luik en nodigt je uit om op zoek te gaan naar die zeldzame parel in een ontspannen sfeer. 

Op deze rommelmarkt met meer dan 135 standplaatsen bieden zowel professionele als toevallige verkopers je nuttige of unieke voorwerpen om te voldoen aan jouw begerigheid.

Kom snuffelen in deze Luikse wijk waar al meer dan 35 jaar rommelmarkten plaatsvinden!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Elke zaterdag

  • Van 6.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden