• Markt

De streekproducten- en natuurmarkten worden georganiseerd op elke eerste vrijdag van de maand van 16.00 tot 21.00 uur en van maart tot december in Burdinne, in het Natuurpark Burdinale-Mehaigne.

Verleidelijke kwaliteitsproducten

Het Huis van het Natuurpark is meer dan een markt in hartje Haspengouw en verleidt liefhebbers van Waalse kwaliteitsproducten. Kazen, gepekelde producten, wijnen, boerderijproducten, zoete of hartige specialiteiten... Wat wil je nog meer om je smaakpapillen te verwennen?

Een markt met sfeer

De streekproductenmarkt is een gezellige ontmoetingsplaats en dient vaak als tentoonstellings- of animatieplaats om de knowhow en natuurinformatie te ontdekken.

Een authentieke traditie en streekproducten waar je naar hartenlust van kan genieten!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Elke 1e vrijdag van de maand

  • Van maart tot december
  • Van 16.00 tot 21.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden