• Markt

De streekproducten- en natuurmarkten worden georganiseerd op elke eerste vrijdag van de maand van 16.00 tot 21.00 uur en van maart tot december in Burdinne, in het Natuurpark Burdinale-Mehaigne.

Verleidelijke kwaliteitsproducten

Het Huis van het Natuurpark is meer dan een markt in hartje Haspengouw en verleidt liefhebbers van Waalse kwaliteitsproducten. Kazen, gepekelde producten, wijnen, boerderijproducten, zoete of hartige specialiteiten... Wat wil je nog meer om je smaakpapillen te verwennen?

Een markt met sfeer

De streekproductenmarkt is een gezellige ontmoetingsplaats en dient vaak als tentoonstellings- of animatieplaats om de knowhow en natuurinformatie te ontdekken.

Een authentieke traditie en streekproducten waar je naar hartenlust van kan genieten!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Elke 1e vrijdag van de maand

  • Van maart tot december
  • Van 16.00 tot 21.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden