• Wedstrijd/competitie

 

Beleef de Total 24 Hours van Spa-Francorchamps, de mooiste uithoudingsrace exclusief gereserveerd voor Grand Tourisme wagens!

In 2020 zou de lijst van deelnemers zo'n 80 auto's moeten bevatten die voldoen aan het FIA GT3-reglement. Een dergelijke line-up kan de positie van de Total 24 Hours of Spa alleen maar versterken bij de grootste uithoudingsevenementen ter wereld.

Toegankelijkheid en gezelligheid

De Total 24 Hours of Spa is al jaren een verstandige mix van toegankelijkheid en gezelligheid. Met een publiek van enthousiastelingen en verlichte amateurs, maar ook families.

Een trend die perfect wordt geïllustreerd door het 24-uursaperitief, dat bestaat uit een grote bijeenkomst van raceauto's en coureurs op woensdagmiddag in de stad Spa. Het publiek, de mannen en de machines worden één. Met handtekeningensessie!

  • Aanwezigheid in de straten van racewagens
  • Echt festival met nevenwedstrijden vanaf vrijdagochtend en JK Racing Asia Series
  • Concerten, shows en vele andere verrassingen

Een sportief en feestelijk evenement dat je onder geen beding mag missen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 29 juli tot 01 augustus 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden