• Bijeenkomst

Strand, ligstoelen, kokosnoten, cocktails, concerten en animatie voor klein en groot in Louvain-la-Neuve, in juli.

Met je voetjes in het zand tijdens deze nieuwe editie. Louvain-la-Neuve kleedt zich op zijn zomers om zijn inwoners en bezoekers vier weken ontspanning en activiteiten te bieden.

De Grand Place verandert zo in een verbluffend exotisch strand met palmbomen en fijn zand. Elke dag worden er talrijke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Voor deze 11e editie zal Louvain-la-Plage meer dan ooit op een pop-up badplaats lijken.

Programma

Ligstoelen, petanque en verschillende activiteiten staan opnieuw op het programma. Kinderen kunnen zich amuseren in het springkasteel, toeren in een gocart, dingen te weten komen over het thema water dankzij de IECBW en spelletjes spelen op het strand. 

Op muzikaal vlak verzorgt Louvain-la-Plage elk jaar op vrijdag gratis avondconcerten op de Place de l'Université.

Wat denk je van Louvain-la-Plage? Wij zijn fan!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 01 juli tot 01 augustus 2021.


Alle dagen : 10:00-20:00
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden