• Festival

Ontdek "Les Enfants terribles", de 7e editie van het Europese festival van de eerste bioscoopfilm in Huy.

Les Enfants terribles wil het eerste werk van jonge Europese filmmakers volgen. Op initiatief van de vzw FIDEC worden tussen de 20 en 30 kortfilms geselecteerd en in competitie gepresenteerd.

Het programma omvat

  • langspeelfilms

  • themasessies

  • programma's voor scholen en gezinnen.

De belangrijkste doelstellingen van dit filmevenement zijn het vertonen en promoten van Europese eerste films, zowel kort- als langspeelfilms.

Hun regisseurs zijn betrokken bij de evolutie van de Europese cinema en het Festival wil de meest veelbelovende van hen volgen om ook hun eerste speelfilm te presenteren.

Op zoek naar alle eigenaardigheden en emoties zal dit festival het festival zijn voor iedereen die nieuwsgierig is naar (ir)relevante culturele en cinematografische voorstellen.

Ben jij een enfant terrible?

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 21 tot 24 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden