• Kerstmarkt

Het kasteel hult zich in 1000 lichten en geuren! Zowat 40 ambachtslui, verenigingen, broederschappen en producenten in Oupeye.

Je vindt er een dorp van verlichte chalets waar je geschenkartikelen van kwaliteitsambachten, gastronomische specialiteiten om te proeven, en vertegenwoordigers van plaatselijke verenigingen en folklore kunt ontdekken.

Een bijzonder kenmerk van deze markt zijn de aangeboden activiteiten, zoals een bezoek van de kerstman en een vuurwerk, dit alles in het hart van een prachtig 17e-eeuws kasteel. Een plek die het evenement letterlijk een magische sfeer geeft!

Dit is meer dan een kerstmarkt, het is een reis door de tijd.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 10 tot 12 december 2021.

Vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur

Zaterdag van 12.00 tot 23.00 uur, vuurwerk om 20.00 uur

Zondag van 12.00 tot 19.00 uur.

Kerstman aanwezig op zaterdag van 15.00 tot 19.00 uur en op zondag van 14.30 tot 18.30 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden