• Kerstmarkt

Op de Grand Place en Place de l'Université zullen een honderdtal exposanten aanwezig zijn! In Louvain-la-Neuve, van 26 november tot 20 december 2021.

Terwijl de studenten aan het studeren zijn, wordt Louvain-la-Neuve ondergedompeld in een magische en feestelijke sfeer dankzij een decor van licht en sparren.

Elk jaar wandelen duizenden bezoekers door de studentenstad voor deze geweldige kerstmarkt. 

Aanbod

  • chalets voor ambachtslieden, producenten en scheppers
  • 100% voetgangersmarkt
  • glühwein, champagne, hapjes...
  • een houtvuur dat voortdurend knettert

De sprankelende ontmoetingsplaats voor fijnproevers!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 26 november tot 20 december 2021.

Dagelijks
Van zondag tot en met donderdag: 11.00 tot 20.00 uur (chalets ambachtslui) - tot 21.00 uur (chalets horeca)
Vrijdag en zaterdag: 11.00 tot 22.00 uur (chalets ambachtslui) - tot 23.00 uur (chalets horeca).

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden