• Beurs en salon

100 wijnbouwers verkopen meer dan 500 wijnen (je kan ze ook proeven) in Namen.

Een honderdtal enthousiase wijnbouwers laten je hun wijn proeven in een feestelijk sfeer. Voor de ene is het de gelegenheid om hun favoriete wijnbouwers te zien, voor anderen is het een nieuwe ontdekking.

De ideale gelegenheid voor wie houdt van lekker eten en lekkere wijn!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 10 tot 12 december 2021.

Vrijdag 16.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 20.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden