• Kerstmarkt

Meer dan 70 versierde chalets vormen een echt kerstdorp op de Klötzerbahn. Dompel je onder in de unieke sfeer in Eupen.

Een ruime keuze voor je kerstgeschenken

Tal van exposanten bieden je een brede waaier aan producten: grote keuze kerstversieringen, cosmetica, sjaals en tal van andere voorwerpen.

Je kan er natuurlijk ook lekker smullen: kerstgebak, wafels, pannenkoeken, gegrilde worsten, warme kastanjes, glühwein en warme chocolademelk, ...

Wat activiteiten betreft moet Eupen niet onderdoen voor andere kerstmarkten:

  • muzikaal programma
  • lichtjes en vuur
  • diverse activiteiten

Dompel je onder in de magische sfeer voor Kerstmis!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 10 tot 12 december 2021.

Vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur.
Zondag van 11.00 tot 20.00 uur.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden