pdf

Gezellige brocante in het Kasteel van Deulin

  • Bezoek
Van vrijdag 14 tot 16 augustus 2020.

Het Kasteel van Deulin organiseert jaarlijks zijn gezellige brocante op een elegante, gezellige en plezierige plek. Dichtbij Hotton in de provincie Luxemburg.

De schoonheid van de plek nodigt uit tot een wandeling en belooft onverhoopte vondsten en mooie ontmoetingen. Absoluut geluk wacht elke bezoeker, verzamelaar, antiquair en handelaar.

Elegante opbouw

Ter gelegenheid van de rommelmarkt worden tientallen prieeltjes op het landgoed opgesteld. Ze vormen een parcours van de binnenplaats naar het erf, langs de lindenlaan en in de Franse tuin, een oude moestuin van het kasteel.

Binnenin vind je 70 exposanten in de oude boerderij onder een spectaculair eikenhouten gebinte, in de privékapel, op de hooizolders en in de oranjerie die vroeger de koetswerkgarage was.

Het interieur en het exterieur van het kasteel zijn geklasseerd als onderdeel van het Uitzonderlijk Erfgoed van Wallonië.

Proef het geluk dankzij deze rommelmarkt waar iedereen het juiste koopje vindt!

Openingstijden

Van vrijdag 14 tot 16 augustus 2020.

Van 10.00 tot 19.00 uur.

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.