• Beurs en salon

De Feuillerie van Celle nabij Doornik verwelkomt een nieuwe editie van het feest voor zeldzame en verzamelplanten.

Een selectie van de beste Belgische en buitenlandse boomkwekers is te vinden in La Feuillerie, een 19e-eeuws romantisch park, voor het traditionele Feest van de Zeldzame Planten en Verzamelingen.

Jaarthema

Tussen de bomen, struiken en rozen die vertegenwoordigd zijn, zullen de honingplanten de sterren zijn. Dit zijn plantensoorten die een essentiële voedselbron vormen in nectar en stuifmeel voor bijen.

De laatste nieuwigheden in de tuinbouw zullen ook worden voorgesteld aan liefhebbers.

Een uniek zeldzaam plantenweekend!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 24 tot 25 april 2021.

Van 10.00 tot 18.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden