• Bijeenkomst

Dit is het Europese evenement bij uitstek voor wat betreft duurzame energie. Tentoonstellingen, workshops, conferenties, nieuwigheden. Dit evenement wordt overal in Europa gevierd.

De Eu Sustainable Energy Week is het grootste evenement gewijd aan duurzame energie en hernieuwbare energie in Europa. 

De week bestaat uit:

  • de Europese dag van de energie en de jeugd
  • een driedaagse politieke conferentie over het Groene Pact voor Europa
  • een prijsuitreiking voor de EU-prijzen voor duurzame energie, met inbegrip van prijzen voor eminente vrouwen op het gebied van energie en een openbare stemming voor de burgerprijs.

In heel Europa worden in de maand juni evenementen over duurzame energie georganiseerd, de zogenaamde Europese energiedagen.

Het programma voor 2021 volgt later. 

Het grootste evenement gewijd aan hernieuwbare energiebronnen!

Contact

Overal in Wallonië
COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van maandag 25 tot 29 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden