• Wedstrijd/competitie

Kom naar de volgende editie van de beroemde wielerwedstrijd, 12de op de UCI World Tour. De start is in Herve.

Enkele dagen voor die andere Ardense klassieker, Luik-Bastenaken-Luik, krijgen de beste punchers ter wereld hun eerste kans om te strijden in de Waalse Pijl.

Programma 2020 not te bevestigen:

De renners van de Waalse Pijl ontdekken een nieuwe beklimming: de côte du chemin des Gueuses, in de finale rond de Muur van Hoei.

1,8 km lang en met een gemiddelde helling van 6,5% vervangt hij de côte de Cherave.

De wedstrijd start vanuit Herve, waar het peloton de bron van de Six Fontaines zal kunnen bewonderen, en zal snel de côte de Trasenster nemen.

De rest van het parcours is bekend en belooft nieuwe felle gevechten.

 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op woensdag 21 april 2021

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden