• Bijeenkomst

De Nacht van de musea ontstond in 2005 en kent sinds het begin een groot succes in heel Europa. Een aantrekkelijk programma wacht je in Wallonië.

Hij is gericht op een plaatselijk en toeristisch publiek. Maak dus van deze gelegenheid gebruik om de musea in Brussel en Wallonië te ontdekken!

Gratis voor iedereen in alle deelnemende musea!

Maak van deze gelegenheid gebruik om de musea van Wallonië te ontdekken!

Contact

Overal in Wallonië
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2023 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden