• Bezoek

De Hostieux monniken van de abdij stellen je graag hun gastronomische streekgerechten voor.

Vanwege Covid-19 hebben de organisatoren besloten om de editie van deze gastronomische wandeling, die op zondag 17 mei 2020 zou plaatsvinden, te annuleren. Degenen die al geboekt hadden, worden volledig terugbetaald.

Deze culinaire wandeling door het gezellige dorpje Villers-la-Ville wordt georganiseerd ten voordele van liefdadigheidsorganisaties (Mains Tendues in het bijzonder)

Kom genieten van streekmenu's die worden aangeboden op enkele plaatsen in en rond de cisterciënzerabdij.

De wandeling is ongeveer 11  km lang.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden