• Bijeenkomst

Ontmoet de professionals uit de sector en ervaar hoe zij hun expertise, passie en engagement over het thema hout en bos met je delen. Maak van de gelegenheid gebruik om de prachtige landschappen van de Ardense wouden te bewonderen.

Trek eropuit om de ongelooflijke rijkdommen van de Waalse wouden te ontdekken, in het hartje van de Ardennen. Aan de hand van originele activiteiten voor jong en oud delen de vertegenwoordigers van de sector hun passie met jou. 

Een ecotoeristische ervaring

Tijdens dit weekend krijg je de kans om ondernemingen en ateliers te bezoeken, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden zoals rondleidingen, sportieve activiteiten, proeverijen in het woud...

Een magisch universum

Arduinna, de godin van de fauna en het Ardense bos, neemt je mee op ontdekkingstocht in een betoverend en buitengewoon universum. Zij zal je wegwijs maken in de wereld van de bostransformatie en samen met haar zal je de magische plekken van de Ardense Wouden verkennen. Verwacht je aan een fantastische ervaring in de buitengewone natuur. 

De Ardense Wouden zullen een plaatsje in je hart veroveren, geniet ervan! 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden