• Bezoek

Kom naar de Rally voor auto's of fietsen en wandel langs het circuit van 35 km in het prachtige Pays des Collines in La Hamaide.

Het Ecomuseum en zijn partners bedenken elk jaar een nieuwe route die de opmerkelijke bomen in het hart van de prachtige landschappen van het Pays des Collines tot hun recht laten komen.

De rivieren kronkelen door de heuvels en de weiden vol met elzen... en betoverde bomen. Bij de bocht van een weg duiken takken op om uw zintuigen en uw verbeelding te prikkelen.

Eeuwenoud erfgoed om zeker eens te ontdekken en te beschermen!

Ecomusée du Pays des CollinesPlada 6,7890Lahamaide
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden