• Tentoonstelling

Ontdek de zesde editie van MOTAMO, een internationale biënnale voor kinderboeken in het Centre Daily-Bul & C° in la Louvière, die loopt van 15 tot 30 mei 2021.

Studenten begeleiden bij het ontwerpen van een kinderboek, van het basisidee tot het inbinden, promoten en publiceren ervan, en dit door te leren hoe de taken verdeeld en beheerd worden, in een omgeving waar je luistert en respect hebt voor elkaar: een filosofie die het Athénée Provincial van La Louvière nauw aan het hart ligt. Dankzij deze aanpak verschijnen boeken die tekst en beeld samenbrengen.

Nieuwigheden:

Les Bateaux is het nieuwe thema voor deze zesde editie van de biënnale, als eerbetoon aan een boekdeel van Poquettes Volantes, uitgegeven door de Daily-Bul van André Balthazar: El bâtia moûrt soû van Ernest Haucotte, een vertaling in het dialect van Arthur Rimbauds tekst Le bateau ivre.

Je wordt verleid door een originele tentoonstelling met verschillende aspecten waar je niet alleen de boeken kunt ontdekken, maar ook rondleidingen kunt volgen (georganiseerd door de redenaars van de afdeling Arts de l’APLL), een demonstratie prentkunst en voordrachten van kamishibai kunt bijwonen, het werk van studenten van La Cambre of Arts2-Mons kunt ontdekken...

Steun MOTAMO, een project dat culturele uitwisseling op school hoog in het vaandel draagt, en waar kinderen worden gezien als makers en overbrengers van cultuur.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand mei 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden