• Folklore en traditie

Een weekend per jaar verandert Braine-le-Château in een middeleeuwse burcht. Beleef hier een buitengewone ervaring met je gezin en kinderen. Maak een reis in de tijd en waan je in de middeleeuwen.

Het stadscentrum verandert in een echte middeleeuwse burcht waar enkel voetgangers welkom zijn. Bezoek Braine-le-Château en je vertoeft in het hart van een middeleeuwse nederzetting waar honderden figuranten je terug meenemen naar de middeleeuwen. 

Algemeen programma

Je zal er jongleurs, acrobaten, troubadours, minstrelen, gezellen, vuurspuwers, alchemisten, boogschutters... tegen het lijf lopen. Verschillende spektakels, concerten, steekspelen alsook een stripfestival en een avondmarkt nemen je helemaal mee terug naar de middeleeuwen. 

Een buitengewoon feest waar je bij moet zijn! 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden