• Festival
  • Voorstelling

Aanstekelijke humor, coole kunstjes en muziek: Les Tilleuleries in Nassogne is de perfecte combinatie van theater en circus!

"Les Tilleuleries": een familiefestival van kermistheater en straatcircus op mensenmaat met kwaliteitsspektakels in een leuke sfeer.

Het programma is goed gevuld en gevarieerd met talloze spektakels. Dit topevenement brengt de plaatselijke bevolking op de been en wordt georganiseerd door een zestigtal vrijwilligers.

Het is de bedoeling dat het spektakel zich in het hart van het dorp afspeelt, weg van de traditionele plaatsen... en dat er interactie ontstaat tussen de komieken en het publiek.

Kom met het hele gezin naar het 33e Festival des Arts de la Rue!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden