• Wedstrijd/competitie

Les Crêtes de Spa is een sportieve uitdaging in een fantastische omgeving: de prachtige beboste heuvels van Spa en omgeving.

Run

De 21 km van de Crêtes de Spa is wat je zou kunnen noemen een grote klassieker! Als de afstand van 21 km iets te lang is, kun je deelnemen aan de 10 km jogging. 

Kids Run

Een race van 1 of 3 km, speciaal ontworpen voor de allerkleinsten (4 tot 12 jaar). 

Trail

Er staat de lopers een echte uitdaging te wachten met dit 55 km lange parcours. Wie op zoek is naar een meer toegankelijke uitdaging kan kiezen voor het 33 km lange parcours. Beide afstanden leveren ITRA-punten op, waardoor de beste lopers zich kunnen kwalificeren voor de grote internationale trails.

Walk

Twee prachtige wandelingen om de streek van Spa op je eigen tempo te ontdekken. Keuze uit 10 en 21 km.

Om de impact op de natuur zoveel mogelijk te beperken, worden de dranken uitsluitend geleverd met herbruikbare bekers.

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden