• Festival

Woon deze spectaculaire historische re-enactment "Keizer Karel en de drie Auvergneurs" bij, die het verhaal vertelt van de doortocht van Keizer Karel in Beaumont, nabij Charleroi.

Om de 5 jaar komt de stad weer tot leven op het ritme van de 16e eeuw: een kermis, steltengevechten, vlaggendraaien, valkerij, stuntmannen en minstrelen, vuurvreter... en, als hoogtepunt, een re-enactment van de legende waaraan meer dan 600 figuranten deelnemen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 01 tot 03 oktober 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden