• Folklore en traditie

Neem deel aan dit kindercarnaval... waar ook volwassenen welkom zijn! Fun, spot, sfeer en folklore verzekerd in Hastière-Lavaux.

Kom naar de kindercarnavalstoet in de straten van het dorp. Het is een plezier om hun gezichten te zien oplichten. Om nog maar te zwijgen van hun kostuumpjes!

Praktisch

De stoet vertrekt om 14.00 uur op de Plaine Récréar - vieruurtje om 16.00 uur.

Mis dit spektakel niet!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op dinsdag 01 maart 2022

Vanaf 14.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden