• Festival

Ontdek het Internationaal podiumkunstenfestival in Luik: 3 weken lang voorstellingen met een scherpe blik op de wereld die het heden in vraag stellen. In Luik, van 4 tot 26 februari 2022.

Op het podium!

Bijna een maand lang zijn er originele voorstellingen in allerlei vormen die onze tijd in vraag stellen. Het programma is een combinatie van theater, dans en musiek uit de 4 windstreken voor een verrassende cultuurmix!

Idee

Het Festival van Luik ontvangt, maar maakt ook talrijke voorstellingen van steeds grotere betekenenis. Belgische comedians verzorgen de voorstellingen en worden zo internationaal verspreid. Het Festival van Luik wil vooral eenvoudige artistieke stappen ondernemen en de artiesten die er optreden bekendheid verschaffen.

3 vurige, feestelijke en verbazende weken om de twee jaar om het theater levendig te houden en de wereld te veranderen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 05 tot 26 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden