• Festival

Het festival Les Ardentes is terug in Luik. Kom feest vieren met vele artiesten.

De nieuwe editie van het festival Les Ardentes vindt plaats in het Parc Astrid van Coronmeuse in Luik, in hartje Wallonië, vlakbij Vlaanderen, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Het niet te missen zomerevenement Les Ardentes trekt elk jaar meer dan 60.000 festivalgangers.

Een uitzonderlijk programma

Het succes van het festival is te danken aan op een schitterend programma, dat verfijnd en populair is en zowel bevestigde groepen als nieuwe talenten op de affiche heeft staan. Van donderdag tot zondag wisselen 100 internationale en Belgische artiesten elkaar 4 concertdagen lang af met een grote diversiteit: rock, elektro, hip-hop, house, techno, drum'n'bass, soul, chanson française, folk, pop, etc.

Een uitzonderlijk festival dat je zeker niet mag missen!

Contact

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden