pdf

Feest van de Solidariteit | In de citadel van Namen

  • Festival
Evenement gepland voor de maand augustus 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kom naar dit gezellige, feestelijke, kleurrijke en multiculturele feest. Aan de citadel van Namen op 23, 24 en 25 augustus 2019.

Voorrang wordt gegeven aan geëngageerde kunstenaars die de burgers en hun dagelijkse beslommeringen weer centraal willen stellen in het debat. Een mentaliteitsverandering door deel te nemen aan een evenement dat een echt moment is van samenkomst, debat, expressie, maar ook een feest voor duizenden burgers!

Programma 2019

In 2019 luisteren de festivalgangers naar artiesten als Angèle, Axelle Red, Aya Nakamura, Camélia Jordana, Caballero & JeanJass, Charlie Winston, Clara Luciani, Claire Laffut, Gaëtan Roussel, Kendji Girac, L'Algérino, Pascal Obispo...

In de praktijk zullen bijna 50 concerten op twee podia, afwisselend op drie dagen tijd, tussen de Esplanade en het Théâtre de Verdure, plaatsvinden. De jongsten worden uitgenodigd op de Cité des Enfants.

Nog een editie die je niet mag missen!

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand augustus 2020
De data en het programma kunnen wijzigen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.