• Festival

Het Feest van de Muziek is een bekend evenement dat de zomerzonnewende viert met honderden gratis concerten in heel Wallonië.

Het Feest van de Muziek, dat meer dan 30 jaar geleden werd bedacht, inspireert al vele jaren een groot aantal landen, regio's en steden.

In Wallonië gebeurt dit gedurende meerdere dagen in bijna 40 steden en gemeenten. Tientallen podia en podia bieden plaats aan bijna 700 gratis concerten en evenementen.

Gratis toegang en participatie

Het is de gelegenheid voor een grote culturele bijeenkomst die de diversiteit aan artistieke en muzikale expressie in de Federatie Wallonië-Brussel ruimschoots weerspiegelt. 

Het is het ideale evenement om mooie en nieuwe muziekformaties van zowel amateurs als professionals te ontdekken en te beluisteren.

Omdat muziek heterogeen is, is er voor ieder wat wils. 

Kom muziek vieren in heel België!

Contact

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden