• Folklore en traditie

Kom naar een traditioneel en gezellig carnaval met een magisch decor: de ruïnes van Villers-la-Ville. 

Het carnaval van Villers is op meerdere vlakken atypisch: de magische ruïnes van de Abdij geven dit evenement een aparte sfeer. De gastvrijheid en vrolijkheid van de inwoners maken van dit carnaval een vreugdevol feest vol vriendschap.

Op het programma:

  • vrijdag: Oberbayernmaaltijd in een verwarmde tent
  • zaterdag: trail of jogging door de straten van Villers, stoet, verkiezing van prins en prinses carnaval en grote fuif
  • zondag: stoet in de dorpsstraten en eindfeest

Als je houdt van défilés, verkleden, feestjes en muziek, mis je het carnaval van Villers-la-Ville beter niet!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand februari 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden