• Festival

Jazz vind je in alle vormen in Hoei.

Ça Jazz in Hoei is een unicum en heeft zijn pluimen al verdiend door muziek aan te bieden op openbare plaatsen. Tavernes, cafés en terrasjes op de Grote Markt trekken grote namen aan.

Dit jaar zal het festival, gezien de omstandigheden, plaatsvinden in het Minderbroedersklooster, Vankeerberghenstraat 20, 4500 Hoei.

Reserveren is verplicht bij de Dienst voor Toerisme van Hoei.

Een bekend festival

Het festival heeft al enkele zeer grote namen aangetrokken, waaronder :

  • Toots Thielemans
  • Maurane
  • Michel Legrand
  • Rhoda Scott
  • Gonzalo Rubalcaba...

Vibreer op het ritme van de jazz in de straten van Hoei!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van woensdag 27 tot 31 juli 2022

Om 19.00 en 21.00 uur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden