• Festival

Het bierfestival in Archennes laat je kennismaken met weinig bekende of niet gecommercialiseerde bieren in Waals-Brabant. 

Het doel van dit festival is om de ambachtelijke bieren van onze regio te tonen en het publiek de mogelijkheid te bieden om bieren te ontdekken die soms nog onbekend zijn, maar ook de culturele rijkdom van deze edele vloeistof die het resultaat is van de fermentatie van de suikers die uit mout worden gehaald en zacht op smaak worden gebracht met hop, en tegelijkertijd te pleiten voor een gematigde en verantwoorde consumptie.

Bij ARCH'EN BIERES staan een zestigtal bieren op je te wachten, blond, bruin, amber, wit, fruitig... Je smaakpapillen worden verwend!

Programma 2021 volgt.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden