0Resultaten

 Kom naar Wallonië, ontdek culturele en artistieke toplocaties en beleef onvergetelijke momenten met z'n twee. Originele ontdekkingen in het vooruitzicht!

Plaats

Categorie

Officieel label

Naam

 • Beleef een onvergetelijke dag met z'n tweetjes in de Abdij van Stavelot
  Stavelot

  Beleef een onvergetelijke dag met z'n tweetjes in de Abdij van Stavelot

  De Abdij van Stavelot is een mekka van cultuur en erfgoed in de Ardennen, gelegen in de buurt van het kuuroord Spa. De abdij nodigt je uit om een ontspannende en romantische dag door te brengen en de 3 musea en de tijdelijke tentoonstelling te ontdekken.
 • Ontdek met z'n tweeën het Unesco-erfgoed van Wallonië: Le Grand-Hornu
  Hornu

  Ontdek met z'n tweeën het Unesco-erfgoed van Wallonië: Le Grand-Hornu

  Op een paar kilometer van Bergen ligt Le Grand-Hornu, het pronkstuk van het Europese industriële erfgoed van de 19de eeuw dat door de Unesco als werelderfgoed geklasseerd werd. Je beleeft er een geweldige dag met je geliefde.
 • De Stichting Folon: een magisch bezoek met je geliefde in Wallonië
  La Hulpe

  De Stichting Folon: een magisch bezoek met je geliefde in Wallonië

  Beleef met z'n tweetjes een onvergetelijke dag in de Stichting Folon, op 20 minuten van Brussel, op het Gewestelijk Domein Solvay. Je kan er niet minder dan 500 werken van de kunstenaar Jean-Michel Folon ontdekken.
 • Bezoek het Parc Chlorophylle met je geliefde: geluk in volle natuur
  Dochamps

  Bezoek het Parc Chlorophylle met je geliefde: geluk in volle natuur

  Heb je zin in een uitstapje in volle natuur samen met je geliefde? Kom dan naar Chlorophylle, een recreatief en artistiek bospark in Dochamps, hartje Ardennen. De ideale plek voor koppels die op zoek zijn naar een ontspannend, speels of romantisch momentje.