• Attracties
  • Dierenpark/zoo/aquarium
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Natuuronderwijs

Het interactief museum van wol en oude ambachten en bijbehorend wildpark bevinden zich in Bastogne, in de Ardennen.

Op ontdekking in 3 stappen

  • Bezoek eerst het wildpark en ontdek de 25 diersoorten waarvan wol geproduceerd wordt.
  • Vervolgens krijg je een overzicht van de verschillende stappen en technieken die bij wolverwerking komen kijken van aan het begin van de 20e eeuw tot nu.
  • Het laatste deel van je ontdekkingsreis is eigenlijk een tijdreis die je in een nagebouwd huis van die tijd onderdompelt in het werk en leven van weleer.

Animalaine is ook een plek om te wonen en te ontmoeten met een team dat tot je beschikking staat voor de organisatie van je persoonlijke bezoek.

Hydraulische pers

Breng je fruit mee en keer terug met vers geperst sap! De nieuwe hydraulische pers produceert een hoogwaardig sap met geconserveerde voedingsstoffen. Je kan hier een grote verscheidenheid aan variëteiten persen: appels, peren, pruimen, kersen, bosbessen, enz.

 

 

Gesloten op 01/11/2020
Bizory 5,6600Bastogne
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans - Italiaans

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden