• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Ideaal gelegen in Esneux, in de Grand Site van de lus van de Ourthe, op 20 km van Luik, verwelkomt dit charmante huisje je na je wandelingen, fietstochten langs de RAVeL of mountainbiketochten.

Le bonheur est au bout du pré: een gîte om terug in contact te komen met de natuur

Omringd door een gevarieerde fauna en flora, is dit mooie chalet gerestaureerd volgens dezelfde normen en volgens de huidige normen met het oog op het gebruik van ecologische materialen voor je comfort en rust. Het logies heeft het label Groene Sleutel.

Activiteiten in de buurt

De streek van Esneux staat bekend om zijn vele erfgoedattracties en zijn onberispelijk bewaarde routes en paden. 

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Vaatwasser - Niet-roker - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden