• Budgetverblijven
  • Jeugdherberg

De jeugdherberg van Luik, gelegen op 5 min wandelen van het centrum, past perfect bij de feestelijke mentaliteit van Luik en de liefhebbers van ecotoerisme.

Het hoofdgebouw is gehuisvest in een volledig gerenoveerd voormalig recolletistenklooster. Het bijgebouw  is in de geest van passieve en ecologische architectuur.

Beschrijving van de herberg

  • 344 bedden in kamers van 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 16 bedden
  • bar
  • vergaderzalen
  • binnenkoer
  • informatiehoek
  • restaurant waar je kunt genieten van lokale en traditionele recepten, waaronder een duurzaam ontbijt met verse, lokale producten.

Activiteiten in Luik

 

Heb je een goedkope accommodatie nodig die ideaal is om de stad Luik te ontdekken? Dat is de jeugdherberg Georges Simenon!

Bezoekers met speciale behoeften

Deze accommodatie biedt apparatuur of faciliteiten voor mensen met speciale behoeften.

  • Kamer toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit

Deze accommodatie is niet Accessi- gecertificeerd is. We raden je aan om rechtstreeks contact op te nemen om de voorwaarden van echte toegankelijkheid te weten te komen.

Er is ook een breed scala aan accommodaties en plaatsen die officieel gecertificeerd zijn als Access-i in Wallonië.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

DE JEUGDHERBERGEN

-10%
op de prijs van een verblijf
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem bij aankomst af aan de receptie.
Aanbod het gehele jaar 2021 geldig volgens beschikbaarheden, op basis van de reservering van een verblijf dat rechtstreeks of op de website gedaan.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties of lopende acties.

Aantal personen : van 2 tot 344 personen

Aantal kamers : 67

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Ontbijt

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Wasruimte - Babymateriaal - Niet-roker - Parking tweewielers - Restaurant - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden