• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

"La Gervava", Auberge des Amis de la Nature de Verviers is gelegen op de hoogten van Spa, Remouchamps en Theux op de plaats genaamd "Hautregard" in La Reid.

De Gîte leunt tegen het bos en kijkt uit op de vallei van de Gervova die zich uitstrekt in het midden van de weilanden.
In de omgeving - La Reid: de 573 meter lange haagbeuklaan (de langste van Europa), de ambachtslieden en lokale producten, het dierenpark en Forestia (2 km) - Remouchamps: de grotten (de langste ondergrondse navigatie), de Wilde Wereld (Safari), Deigné, de wandeling van de Ninglinspo, de vallei van de Amblève. - Spa: de waterstad, zijn thermale baden, het natuurdomein van Bérinzenne en de Venen van Malchamps, het meer van Warfaaz?

Ook voor je reserveringen: gsm: +32 (0)486/86 99 38.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 42 personen

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking - Barbecue

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden