• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Formule Herberg"

Deze grote gîte voor 104 personen werd gerenoveerd in 2016 en verwelkomt je in een warme en moderne omgeving op de hoogten van Eupen. Deze accommodatie is ideaal voor schoolgroepen of grote groepen die het land van de Hoge Venen willen ontdekken.

Beschrijving van de gîte

Volledig toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit dankzij een toegangshelling, een lift, ruime kamers en aangepast sanitair. 

  • 28 kamers met in totaal 104 bedden
  • 25 douches
  • Een refter
  • Bordspellen
  • Wifi
  • Een tuin
  • Een petanqueterrein

 

De vzw Kaleo

Voorheen bekend als Gîtes d'Etape, is Kaleo VZW een organisatie voor Jeugd en Sociaal Toerisme die het toerisme voor iedereen wil bevorderen. Het is een netwerk van accommodaties, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor het milieu en de ontdekking van het erfgoed.

Op ontdekking naar Eupen en de Hoge Venen, een prachtige natuur

Je hebt de mogelijkheid om een prachtige streek en een weinig bekende cultuur te verkennen of te herontdekken, alleen of in groepsverband, met vrienden of familie.

Natuurpark van de Hoge Venen - Eifel

Eupen Karting, 's werelds grootste indoorcircuit
Skihellingen van Haus Ternell in Eupen

Een onvergetelijk verblijf in de Duitstalige gemeenschap in deze enorme gîte in Eupen!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

KALEO VZW

1 gratis overnachting
voor 2 betaalde overnachtingen
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem af bij aankomst.
Aanbod geldig het hele jaar 2021 onder voorbehoud van beschikbaarheid en op reservatie van minimum 2 weken vooraf, op basis van een reservatie in de gîtes-herbergen van Han-sur-Lesse, Eupen, Rochefort, Wanne, Ovifat, Villers-Ste-Gertrude en Louvain-la-Neuve.
Aanbod niet cumuleerbaar met andere promoties of lopende acties.

Aantal kamers : 28

Gesproken talen

Duits - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Barbecue - Tuin - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden