• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Huur"

De Kaleo-gîte Ecole in Brûly-de-Pesche, gelegen in een prachtig stenen en bakstenen huis, vlakbij de Franse grens, is ideaal om te wandelen en de vallei van de Eau Blanche, de Eau Noire en de Viroin.

De gîte is geschikt voor 40 personen. De accommodatie heeft:

  • 7 kamers met in totaal 40 bedden
  • Douches
  • Refectory
  • Tuin 
  • Barbecue

Voor grotere groepen kan je ook de gîte "Presbytère" met 38 bedden huren. Ze is geschikt voor 78 personen.

Kaleo VZW

Voorheen bekend als Gîtes d'Etape, is Kaleo VZW een organisatie voor Jeugd en Sociaal Toerisme die het toerisme voor iedereen wil bevorderen. Het is een netwerk van accommodaties, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor het milieu en de ontdekking van het erfgoed.

Een natuurverblijf in het hart van het bos

Omgeven door een uitgestrekt en prachtig bos ontdekt u de Ardennen en de prachtige valleien van de streek:

Verblijf op de grens van België en op enkele kilometers van Frankrijk in de gîte Ecole en ga er even tussenuit met je familie of vrienden door de Ardense bossen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden