• Budgetverblijven
  • Gîte d'Étape "Huur"

De Kaleo-gîte Kaleo Scierie van Basseilles ligt in de gemeente Tenneville, vlakbij Champlon. Deze gîte met 38 bedden verwelkomt groepen vrienden of families die samen een weekendje weg willen.

Beschrijving van de gîte

Deze Kaleo-gîte heeft:

  • 3 kamers met in totaal 38 bedden
  • 4 douches
  • Een refter
  • Een tuin 
  • Een barbecue
  • Een sporthal/-veld

Naast de gîte bevindt zich de gîte Sapinière die tegelijk met de gîte Scierie gehuurd kan worden. Het geheel is geschikt voor maximaal 78 personen.

Kaleo VZW

Voorheen bekend als Gîtes d'Etape, is Kaleo VZW een organisatie voor Jeugd en Sociaal Toerisme die het toerisme voor iedereen wil bevorderen. Het is een netwerk van accommodaties, verblijven en activiteiten, gericht op de natuur, respect voor het milieu en de ontdekking van het erfgoed.

Een kleine tocht door de Ardennen in Saint-Hubert

De gîte is omgeven door de bossen van Grune en Saint-Hubert. Je ontdekt de Ardennen en de prachtige vallei rond de gîte.

Een aangenaam verblijf in een groep, met familie of vrienden, in de Kaleo-gîte La Scierie in Basseilles bij Saint-Hubert!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Speeltuin

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden