• Hotel

Ontdek het Royal Hôtel-Restaurant Bonhomme in Remouchamps waar je helemaal tot rust komt in een volledig gerenoveerde kamer aan de oever van de Amblève.

Hôtel Royal ademt geschiedenis uit

Uniek in de Ardennen! Sinds 1768 slagen 7 generaties van één familie erin om het authentieke karakter van dit charmant hotel te bewaren. Maak je evenementen en banketten tot een succes en kies voor een van de zalen bij Royal Hôtel-Restaurant Bonhomme (Capaciteit van de grootste zaal: min. 10 personen - max. 80 personen). 

Op het programma:

Gastronomisch weekend: "Evasion - 1 nacht" en "Découverte - 2 nachten". Weekend détente - 3 nachten, midweek détente - 3 of 5 nachten. 

Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn

Het hotelrestaurant stelt wildspecialiteiten voor tijdens het jachtseizoen en de rest van het jaar: forel, rivierkreeft, kreeft, langoustines.

In de buurt van het hotel

  • Mountainbikeparcours, kajak, golf.
  • De Grotten van Remouchamps.
  • Vertrekpunt voor bewegwijzerde wandelingen.

Contact

Rue de la Reffe 26,4920Sougne-Remouchamps
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 20 personen

Aantal kamers : 10

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Lunchpakket - Ontbijt

Activiteiten

Tennis

Voorzieningen

Bar - Tuin - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden