• Hotel

Het Radisson Blu Palace Hotel is gelegen in het hartje van de waterstad Spa in de Ardennen en biedt 120 kamers en suites. Het hotel is rechtstreeks verbonden met de Thermen van Spa via een privé kabelbaan.

De bar-brasserie 'Les Saisons de Spa' beschikt over een verwarmd buitenterras en is de ideale locatie om te genieten van nationale en internationale gerechten.

De 2 vergaderzalen, 'Aqua' en 'Terra' (genaamd naar 2 basiselementen van de natuur: het Water en de Aarde) kan je elk splitsen in 4 aparte zalen en kunnen dus dienen voor al je vergaderingen, seminaries of recepties (150 zitplaatsen, 180 staanplaatsen).

Het hotel beschikt over 8 vergaderzalen, verdeeld over 300m². Het buitenterras van de 'Terra' zaal is de plaats bij uitstek voor een koffiepauze, een cocktail, BBQ of receptie.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 240 personen

Aantal kamers : 120

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Externe catering - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Golf - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Garage - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden