• Hotel
  • Landelijke herberg

Le Moulin de Boiron is een gezellig 3-sterrenhotel-restaurant gelegen tussen twee vijvers, in een groene omgeving waar je volledig tot rust komt. 

Domaine de Boiron ligt aan de rand van het historische dorp Gedinne, op enkele kilometer van de Franse grens. Trek eropuit in de Naamse Ardennen, deze streek van heuvelachtige landschappen bezaaid met uitgestrekte bossen zal je zeker weten te bekoren. 

Geniet van de Naamse Ardennen

Trek er te voet op uit of spring op je mountainbike om de uitgestrekte bossen en heuvelachtige landschappen in deze prachtige streek te verkennen. Laat je verleiden tot een koetsrit, een kajakafvaart van de Lesse of de Semois of een bezoek aan de kastelen in de streek. Ga vissen op een van de vijvers van Boiron of langs een rivier, speel een wedstrijdje golf in het Château Royal d'Ardenne en wanneer het allemaal wat sportiever mag, zoek je het avontuur op, waar in deze streek geen gebrek aan is. Neem ook zeker de tijd om van de beroemde gastronomie te proeven.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 58 personen

Aantal kamers : 21

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Ontbijt

Voorzieningen

Bar - Garage - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden