• Hotel
  • Hotel-kasteel
  • Designhotel
  • Gastronomisch
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Le Manoir de Lébioles in Creppe, op de hoogten van Spa in het hart van de Ardennen, biedt je een 3-sterrenservice aan met een vermaard restaurant en wellnesscentrum in een natuurlijk en luxueus kader.

Rust en ontspanning in het Manoir de Lébioles

Het hotel biedt een unieke omgeving: een echt landhuis dat volledig is gerestaureerd met grote kamers in warme kleuren, open haarden, charme en elegantie. 

  • 13 ruime en luxueuze suites, elk met een ander karakter: een open haard, uitzicht op de Ardennen of de binnenplaats van het kasteel, allemaal met een grote lichte badkamer met kwaliteitsvolle materialen
  • 3 Relais-kamers uitgerust met een queen size bed, een badkamer, een minibar, televisie, internet en een kluisje
  • Gastronomisch restaurant: een authentieke en verfijnde keuken, bereid door de bekroonde chef-kok Laurent Léveillé

Wellness in Le Manoir  

Kom ontspannen in de Spa & Sports van Le Manoir de Lébioles. Sauna, hammam, ijsfontein en aromatherapiedouche, Cardio & Fitness ruimte... Verlaat Le Manoir volledig ontspannen in geest en lichaam. 

Bruiloften, evenementen en bedrijven

Een prestigieuze omgeving als Le Manoir de Lébioles is de perfecte plek voor je privérecepties of zakelijke bijeenkomsten.

Le Manoir de Lébioles in Spa biedt je luxe, verfijning en een kwaliteitsservice.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 32 personen

Aantal kamers : 16

Gesproken talen

Frans

Diensten

Babysitting - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Volpension - Ontbijt

Activiteiten

Paardrijden - Wellnesscenter - Golf - Hammam - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Tennis

Voorzieningen

Airco - Bar - Kluis - Open haard - Tuin - Daglicht - Parking tweewielers - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden