• Hotel

Maxime Collard, afkomstig uit de streek, ontvangt je in een van de mooiste dorpen van Wallonië in Our, in een prachtige gerenoveerde boerderij met een moderne en verfijnde inrichting.

Je zult gecharmeerd zijn van de vriendelijke en eigentijdse sfeer van deze plek met een rijke geschiedenis.

Eigentijdse kamers in Les Terrasses de l'Our

Maxime heeft een hotel ontworpen met moderne en harmonieuze kamers die perfect samengaan met de details van weleer. Door de ligging van het hotel kun je vanaf het terras genieten van het prachtige landschap van de Ourvallei.

La Table de Maxime, een smakelijke keuken

Door zijn kookkunst ontwikkelt Maxime een creatieve en verfijnde kunst door zijn gerechten op basis van verse producten.

Ligging

Our is gelegen in het land van Bouillon, bekend om zijn vroegere tabaksproducenten, zijn uitgeholde valleien en uitzicht op de Semois.

Een omgeving die harmonie, evenwicht en goede smaak uitstraalt in het zuiden van Wallonië.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 12 personen

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Volpension - Ontbijt

Voorzieningen

Tuin - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden