Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Hotel

Hôtel Ulftaler Schenke ligt aan de voet van het Kasteel van Burg-Reuland in de Oostkantons. 14 comfortabele en charmante kamers wachten er op jou.

Het 4-sterrenhotel Hôtel Ulftaler Schenke heeft ook een restaurant waar je kan genieten van heerlijke streekgerechten. De ligging is bovendien ideaal om te voet of met de fiets op ontdekking te gaan in de Ardennen. 

Gezellig hotel

De 14 kamers van Hôtel Ulftaler Schenke zijn rustig gelegen en laten je helemaal ontspannen. Ze zijn uitgerust met douche, haardroger, toilet, tv, minibar en een hoeksalon. 

Ulftaler Schenke beschikt over: 

  • Een groot terras
  • Gratis privéparking
  • Wifi
  • Garage voor fietsen en motors
  • Een speelterrein
  • Omheining en stal voor paarden
  • Conferentiezalen (max 50 personen)

Het restaurant van het hotel neemt je mee op een culinaire reis doorheen de Belgische keuken. Er staan specialiteiten van de streek en seizoensgebonden gerechten op het menu. 

Houd de website van Hôtel Ulftaler Schenke in de gaten voor speciale aanbiedingen! Je kan er het hele jaar terecht voor een aangename overnachting en lekker eten. 

In de omgeving van Hôtel Ulftaler Schenke

Je vertoeft in de Ardennen, in een groene oase waar je urenlang naar hartenlust kan wandelen. Wielertoeristen kunnen zich helemaal uitleven op de RAVeL-route die vlakbij het huis loopt. Wandelaars trekken eropuit en ontdekken de prachtige landschappen in de streek. Veel routes in deze streek zijn bovendien ook geschikt voor motors. 

Er is elk seizoen wel iets te doen: vissen, golfen, karten, skiën...

Je kan gebruik maken van de paardenstallen, weilanden en kaarten met uitgestippelde ruitersroutes in de Oostkantons, die het hotel ter beschikking stelt. 

In de regio zijn er ook veel musea en kastelen die je kan bezoeken. 

Hôtel Ulftaler Schenke, het totaalplaatje voor een perfect verblijf. 

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 42 personen

Aantal kamers : 14

Gesproken talen

Duits - Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Volpension

Voorzieningen

Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Mini-bar - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden