• Hotel
  • Landelijke herberg
  • Wellnesshotel

Hotel-Restaurant Quartier-Latin in Marche-en-Famenne, op 1 uur van Brussel en Luxemburg, is zijn 4 sterren helemaal waard.

De troeven van hotel Quartier-Latin

  • Het hotel telt 70 comfortabele kamers en suites en ligt op 25 minuten van Durbuy. Dit hotel bevindt zich op een bijzondere en unieke locatie, een vleugel van het hotel is immers ondergebracht binnen de muren van een 18e-eeuwse jezuïetenkerk.
  • Het hotel heeft bovendien een welness, de Spa du Quartier Latin, waar je kan relaxen in het binnenzwembad, de sauna, het Turks bad, de ontspannings- verzorgings- of massageruimte.
  • Het restaurant is dagelijks geopend en heeft een gezellig terras waar je van lekkere, gevarieerde gerechten kan smullen. 

Originele verblijfconcepten in de Ardennen

Ardenne Cycling Hotel 

Le Quartier Latin heeft het label Fiets Welkom en heeft een parcours uitgestippeld waarbij je de mooiste Ardense landschappen kan bewonderen vanop je stalen ros.

Classic Car Hotel

Geniet van een ritje in een oldtimer. 

Er is altijd wel iets te doen in Quartier Latin! 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 70

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Zwembad - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Kluis - Garage - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden