• Hotel

Het hotel-restaurant la Barrière de Transinne biedt je 28 comfortabele kamers, waaronder 8 luxekamers, een gastronomisch restaurant en een wellnessruimte in Belgisch luxemburg.

Dit hotel verwelkomt je in een gezellig dorpje in de gemeente Libin, op 2 km van het Euro Space Center, op 4 km van het boekendorp Redu en op 17 km van Saint-Hubert en zijn legendarisch woud. Deze streek is ideaal om de Ardennen te ontdekken. Het ligt vlakbij de snelweg E411, op een uurtje van Luxemburg en Frankrijk.

Gastronomische ontspanning in de Ardennen

Het hotel telt 28 comfortabele kamers, uitgerust met een flatscreen tv en gratis wifi. Het hoofdgebouw telt 20 kamers, die allemaal bereikbaar zijn via lift. De 8 luxekamers die uitgeven op een afgesloten tuin zijn ingericht in een chalet.

In het restaurant, dat open is van dinsdag tot zondagmiddag, ontdek je een hedendaagse bistronomische keuken. Als de zon van de partij is kan je op het terras eten.

Wat ontspanning betreft beschikt het hotel over een wellnessruimte met sauna en hammam, die volledig privé gemaakt kan worden op aanvraag.

Voor je seminaries heeft la Barrière de Transinne 2 volledig uitgeruste vergaderzalen ter beschikking. Er is een gratis privéparking.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 60 personen

Aantal kamers : 28

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Halfpension - Groepsmenu - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Sauna

Voorzieningen

Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden